Schoonheidssalon Esthetique Bonique

De plek om even heerlijk te ontspannen en je huid te laten verwennen.

Heb jij het gevoel dat jouw huid niet in optimale conditie is? Heb je last van droogtelijntjes, een onrustige huid met veel acné of heb je juist een hele vette huid? Het is van belang jouw huid van binnen en van buiten goed te verzorgen waardoor jouw huid in topconditie is. Die topconditie hangt af van meerdere factoren, waaronder verzorgen en onderhouden en juist dat is waar ik je bij kan helpen.


Als schoonheidsspecialist maak ik een analyse van jouw huid en gaan we kijken naar de beste behandeling waardoor jouw huid. Deze behandeling is perfect afgestemd op jouw huidtype en huidconditie en zorgt ervoor dat jouw huid weer gaat stralen. Met de juiste producten en advies in het onderhouden van jouw huid, heb jij straks een goede huidconditie waardoor jij je van binnen ook goed gaat voelen.


Naast schoonheidsbehandelingen kun je in de schoonheidssalon ook terecht voor Henna Brows en gelnagellak voor langdurige gelakte nagels.

Behandelingen op maat

De Merken

karama png
Brazillian brows png

Ik vind dat iedereen een moment voor zichzelf verdient!

Monique van der Ent

Seizoensbehandeling

Pipeline push back bake it in. Customer centric hit the ground running power Pointless hammer out, so get all your ducks in a row, nor high-level diversify kpis. Loop pushback, nor strategic fit.

Reviews

monique

Monique van der Ent

"Ik vind dat iedereen een moment voor zichzelf verdient!"

Over Monique van Esthetique Bonique

Mijn jonge ik vond het heerlijk om rond te struinen in de plaatselijk parfumerie om de lekkerste luchtjes en de mooiste huidverzorging te ontdekken. Het was dan ook niet vreemd dat ik na de middelbare school heb gekozen voor de opleiding tot schoonheidsspecialist. Tijdens mijn studie heb ik mij verdiept in huidverbetering en huidconditie en hoe je dit kunt toepassen in de praktijk. Nu, al heel wat jaren verder, heb ik al langer dan 17 jaar mijn eigen salon en vind ik het heerlijk om mensen te helpen de huidconditie te verbeteren.

Monique van der Ent

Contact

Maak een afspraak, en ontvang gratis advies!

Contact info

Maximiliaanstraat 7
3281 SR Numansdorp